hooponopono

Hooponopono Nederland

Hooponopono Nederland

Velen van ons zitten vast in ons onderbewustzijn. Het zijn de programma’s van het onderbewuste die het grootste van ons handelen en onze gedachten beïnvloeden.  Dit is de oorzaak dat we  de (niet altijd gewenste) werkelijkheid ervaren zoals die is.

De oplossing? Vrijkomen van de ketenen van het onderbewuste. Door een paar eenvoudige zinnetjes te zeggen maak je contact met het “hogere” en lossen de belemmerende programma’s die het onderbewuste domineren op

Deze 4 zinnetjes zijn:

  • Ik hou van je (I love you)
  • Bedankt (Thank you)
  • Het spijt me (I am sorry)
  • Vergeef me alsjeblieft (Please forgive me)

Zeg deze zinnetjes altijd en vooral als er zich problemen voordoen. Je zult zien dat op het moment dat je zegt ik hou van je tegen jezelf of het universum dat angst en ergernis verdwijnen. Liefde en eenhouden komen er voor in de plaats.

Je zegt niet vergeef me alsjeblieft tegen het universum, omdat het universum het nodig heeft om het van jou te horen.  Je zegt het omdat jij het nodig hebt om het te horen.

– Dr. Hew Len

Als je Ho’oponopono beoefent voel je je meteen beter. Het is alsof je een andere wereld binnengaat.

Programma’s die te maken hebben met bijv. angst, zelfbeklag, pijn, teleurstelling, opgelegde normen enz. krijgen de ruimte om te vertrekken. Het gaat dus niet om affirmaties, maar om sleutels die de energie van het onderbewuste vrijmaken en je helpen om “clean: te worden van oude programma’s.

Beoefenaren van Ho’oponopono hebben het over cleanen, schoonmaken, vrijworden van oude pijn.

Meer informatie en link naar helende video over de methode vind je hier de Hooponopono song

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *